Over Henk

Gitarist, zanger en entertainer

Henk Keizer is gitarist, zanger en entertainer. Hij ontroert en vermaakt klein en groot publiek.

Henk Keizer gitarist, zanger en entertainer

Henk is gitarist, zanger en entertainer en in te huren voor feesten, recepties, congressen of kunstexposities. Hij treedt op als sfeergitarist op de achtergrond, of als entertainer op de voorgrond, waarbij het geluid versterkt of niet versterkt kan worden gepresenteerd. Neem voor info en boekingen contact op met Henk Keizer. Mobiel: 06 22 67 35 89 of stuur een email klikokeizer@gmail.com.

Henk: ” Ik ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.”

Henk ik druk doende weer nieuwe duo’s te vormen, waarover hij op zijn facebook pagina bericht. Henk werkt regelmatig samen met andere muzikanten.

Al vele jaren actief

Henk Keizer is al vele jaren actief in de muziek en heeft deel uitgemaakt van verschillende bands. Zo heeft hij gespeeld in de begeleidingsband van cabaretgroep  “Vallen en opstaan” en “Contrast”. Henk trad verder op met Gerard Oosterlaar bekend van “Busje komt zo”. en hij op in het voorprogramma van de popgroep Normaal op de Visafslag in Scheveningen. Recent werkte Henk samen met zangeres Lara Willems, met dichteres en performer Marjolein Pieks en de Canadese zangeres Stacey Zegers.

Henk Keizer op radio en TV

Henk heeft als gitarist gewerkt voor VPRO radio en maakte met Veronica TV een tweetal videoclips. De eerste was naar aanleiding van zijn zelf geschreven nummer “Veronicross”. De tweede videoclip was naar aanleiding van zijn nummer “Asfalt ploegen“, waarbij hij een crash maakte met de cameraman en geïnterviewd werd door Floortje Dessing.

Eigen nummers van Henk Keizer

Henk bracht een aantal eigen nummers uit op CD. Deze zijn inmiddels uitverkocht, maar de nummers zijn ook op Youtube te vinden. Zo is er het lied over Amersfoort, en Oosterbeek en een Engelstalig nummer “Leave the twilight“.

Grotere en kleinere optredens door Henk Keizer

Met veel plezier neemt Henk deel aan muzieksessies en treedt hij op in grotere en kleinere zalen en podia. Hij heeft gespeeld in Spant (Bussum), De Flint (Amersfoort), Musis Sacrum (Arnhem), de Lindenberg (Nijmegen), theater De Lieve Vrouw (Amersfoort) en onlangs op het Stadtfest in Duisburg. Maar ook in kleinere zalen en gelegenheden is Henk regelmatig te boeken.

Info en boekingen

Neem voor info en boekingen contact met Henk op.
E-mail: klikokeizer@gmail.com
mobiel: 06 22 67 35 89contactpagina

3 antwoorden

  1. Henk Keizer schreef:

    Op Tweede Kerstdag treed ik op in Steakhouse Cunera in Rhenen. Ik heb begrepen dat alle tafels al zijn gereserveerd. Muzikale groet , Henk Keizer

  2. SDY8GDNS97L6UVJWPKF8EYDS http://google.com/345 schreef:

    Orc

  3. kgfdgldfkgfdkgfdkgdgfdkgfgg https://google.ru 1341682 schreef:

    Gnome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.